Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Blat:200gr unt
200gr zahar si coaja rasa de la 1 lamaie
4 oua si 200gr faina
1 lingurita praf copt
100gr nuci macinate sau taiate
100 gr stafide.Glazura si decorare:100 gr ciocolata culinara
9 linguri smantana lichida.Ciocolata alba rasa sau nuci si zahar vanelat.ciocolata alba rasa
Mod de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Blat:200gr unt
200gr zahar si coaja rasa de la 1 lamaie
4 oua si 200gr faina
1 lingurita praf copt
100gr nuci macinate sau taiate
100 gr stafide.Glazura si decorare:100 gr ciocolata culinara
9 linguri smantana lichida.Ciocolata alba rasa sau nuci si zahar vanelat.ciocolata alba rasa
Mod de preparare:
1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele aparte.se adauga faina,albusele nuca si stafidele(trebuie trase prin faina),la sfarsit se adauga drojdia.2)Se unge o forma rotunda cu unt sise tapiteaza cu faina,se toarna blatul si se da la copt 40 min.3)Se pune la topit ciocolata cu smantana la foc mic pana se ingroasa amestecand incontinu.Se imbraca tortul si se orneaza cu nuci taiate sau ciocolata alba rasa.
Sem comentários:
Enviar um comentário