Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Cachaça
2-3 linguri zahãr galben pudrã
gheatã mãcinatã
1/2 lima
3-4 cãpsuni
Mod de preparare:
15 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Cachaça
2-3 linguri zahãr galben pudrã
gheatã mãcinatã
1/2 lima
3-4 cãpsuni
Mod de preparare:
Am încercat sã fac Caipirinha de cãpsuni, si a iesit super bunã:) merge si cu fructe de pãdure, maracuja...
Cachaça este o bãuturã spirtuasã, tipic brazilianã fãcutã din trestie de zahãr, data trecutã am fãcut Cipirinha bazã, dar dupã cum am zis, merge si cu rom sau lichior... în Portugalia se face, si cu vodka si se numeste "Morangoska" (morango = cãpsuni) se gãseste in toate barurile si restaurantele de pe plajã, si nu numai...
Inrt-un pahar se piseazã jumate de lima verde tocatã, cãpsunile tãiate si zahãrul, bine.
Deasupra se pune gheata mãcinatã, pânã umple paharul, toarnã Cachaça, si... uitati de stress :)
Vacantã plãcutã!
Cachaça este o bãuturã spirtuasã, tipic brazilianã fãcutã din trestie de zahãr, data trecutã am fãcut Cipirinha bazã, dar dupã cum am zis, merge si cu rom sau lichior... în Portugalia se face, si cu vodka si se numeste "Morangoska" (morango = cãpsuni) se gãseste in toate barurile si restaurantele de pe plajã, si nu numai...
Inrt-un pahar se piseazã jumate de lima verde tocatã, cãpsunile tãiate si zahãrul, bine.
Deasupra se pune gheata mãcinatã, pânã umple paharul, toarnã Cachaça, si... uitati de stress :)
Vacantã plãcutã!
Sem comentários:
Enviar um comentário