Timp de preparare:
2 ore (complexitate medie)
Ingrediente:
Pulpa de porc
ardei
carnat
rosii cherry
lulas
ceapa
optional bacon si ciuperci
sare,piper,usturoi granulat
betisoare
Pt.sos picant:margarina,1 capatana mare de usturoi tocat,seminte de ardei iute pisat,suc de lamaie.
Mod de preparare:
2 ore (complexitate medie)
Ingrediente:
Pulpa de porc
ardei
carnat
rosii cherry
lulas
ceapa
optional bacon si ciuperci
sare,piper,usturoi granulat
betisoare
Pt.sos picant:margarina,1 capatana mare de usturoi tocat,seminte de ardei iute pisat,suc de lamaie.
Mod de preparare:
Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul....
Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe grill.
Pt.sos:pune pe foc margarina,lamaie suc, usturoiul,si ardeiul lasa sa fiarba.Stiu ca pare ciudat,dar acest sos este f. popular mai ales cand se fac creveti mari pe grill,lulas(squid),chocos(cuttle fish),lagosta(cryfish),lavagante(lobster)...
Sau se poate face sos de frigarui simplu care merge la orice din:catei intregi de usturoi,suc de lamaie,ulei si sare groasa toate piste impreuna cu blenderul.Se unge carnea inainte de servire.Se pastreaza destul de bine la rece.
Am servit cu cartofi natur si salata verde cu castraveti.
Pofta buna!
Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe grill.
Pt.sos:pune pe foc margarina,lamaie suc, usturoiul,si ardeiul lasa sa fiarba.Stiu ca pare ciudat,dar acest sos este f. popular mai ales cand se fac creveti mari pe grill,lulas(squid),chocos(cuttle fish),lagosta(cryfish),lavagante(lobster)...
Sau se poate face sos de frigarui simplu care merge la orice din:catei intregi de usturoi,suc de lamaie,ulei si sare groasa toate piste impreuna cu blenderul.Se unge carnea inainte de servire.Se pastreaza destul de bine la rece.
Am servit cu cartofi natur si salata verde cu castraveti.
Pofta buna!
Sem comentários:
Enviar um comentário