sábado, 11 de junho de 2011

Ciuperci Paris umplute

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
16 ciuperci Paris
1 pâine albã feliatã
1 ceapã
2 cãtei de usturoi
1 dl de ulei de mãsline
1 chouriço ( cârnat)
pãtrunjel
salvie
sare
piper
Decor
rosii, ardei si portocalã


Mod de preparare:
Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã :)

1)Se curãtã ciupercile de impuritãti si li se îndepãrteazã piciorusele.

2) Ceapa si usturoiul tocate mãrunt, se cãlesc în jumãtate din cantitatea de ulei de mãsline ( cca. 5 linguri).
Adaugã cârnatul tocat mãrunt si pãtrunjelul tocat.
Amestecã bine si condimenteazã.

3)Taie cojile de la feliile de pâine si aseazã-le într-o tavã , peste hârtie de copt.

4)Umple ciupercile si aseazã una în mijlocul fiecãrei feli de pâine.
Pune putinã rosie si ardei tocat, stropeste cu restul de ulei de mãsline si dã la cuptor, la 200ºC am pus eu la nivelul toast cca. 5 min.

Se servesc imediat!

Poftã bunã :)

1 portie = 190 kcal

Sem comentários:

Enviar um comentário