domingo, 12 de junho de 2011

Esparregado com natas / Spanac cu smântânã si usturoi

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pt.4 persoane:400gr. spanac proaspãt s-au congelat
sare,piper
4 cãtei de usturoi
2 linguri(50 gr.)de unt
1 lingurã fãinã
100dl smântânã lichidã
1 lingurã otet
optional 1 linguritã de mustar


Mod de preparare:
1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs.
2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul si fãina,amestecã si pune smântâna(cine vrea poate amesteca 1 linguritã de mustar cu smãntâna).Condimenteazã cu sare si piper.Lasã sa fiarbã,amestecând incontinu mai 3-4 min.Spre sfârsit pune otetul si amestecã.
Se serveste ca garniturã pt.carne grill s-au la cuptor.
Se poate renunta la smântânã s-au inlocui cu cea vegetalã(soia).
Poftã bunã!

Sem comentários:

Enviar um comentário