Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
290gr.unt
300gr.zahar
5oua
290gr.faina
1 lingurita praf de copt
optional coaja rasa de la o lamaie
optional rom pt aroma sau un pliculet de zahar cu aroma de rom
20gr.cacao
2 linguri cafea expresso tare.Cacao si boabe de cafea pt.decor.
Mod de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
290gr.unt
300gr.zahar
5oua
290gr.faina
1 lingurita praf de copt
optional coaja rasa de la o lamaie
optional rom pt aroma sau un pliculet de zahar cu aroma de rom
20gr.cacao
2 linguri cafea expresso tare.Cacao si boabe de cafea pt.decor.
Mod de preparare:
1)Bate spuma untul topit cu zaharul,coaja de lamaie.Se pot adauga ouale intregi pe rand(stil portughez...)eu le-am batut separat pe albuse,iar galbenusele le-am adaugat pe rand,batand bine dupa fiecare in parte.Se adauga jumate din albuse si jumate din faina se amesteca cu grija,apoi am adaugat restul,praful de copt,cacaoa cu grija si la sfarsit cafeaua.2)Forma de cuptor se unge bine cu unt si tapiteaza cu faina,se toarna crema.Se da la copt la 180C cam 45-50 min.3)Rece se decoreaza cu cacao si cafea boabe.Special pt iubitorii de cafea!Pofta buna!
Sem comentários:
Enviar um comentário