domingo, 12 de junho de 2011

Mâncare de spanac cu omletã

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
350 g spanac congelat sau proaspat
3 catei usturoi
5-6 cartofii medii
2-4 oua
50gr.unt culinar
jumate de Lt de supa de knorr(cubul cu apa fierte)sau vegeta dupa gust
2 dl smantana culinara(optional)
sare
piper.


Mod de preparare:
1)Usturoiul tocat se caleste cu untul la foc mic,f.putin,adauga cartofi cubulete,amesteca,apoi supa de knorr sau apa fierbinte si vegeta.Nu am pus sare,nici piper.Lasa sa fiarba cca 15 min.la foc mediu.Adauga spanacul(al meu era tocat,congelat),amesteca.Mai lasa putin.Cu blenderul reduce totul la crema.2)Pune f. putin ulei intr-o tigaie antiaderenta,bate ouale cu sare si piper si toarna in tigaie,sa iasa ca o clatita,lasa sa se intareasca,scoate-o pe un fund de tocat si inroleazo ca pe o torta.Taie in felii groase,si aseaza in mijlocul farfuriei cateva felii,deasupra toarna smantana.Merge si fara oua si smantana,pt cine tine post!Pofta buna!

Sem comentários:

Enviar um comentário