Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pt 1 pers:1bife(o bucata de carne de vaca sau vitel subtire sau mai inalta pt cine ii place in sange...)unt culinar 4-5 linguri
ulei de masline
3-4 ciuperci mari
1 stamp vin alb
vodka sau wiskey
piper
sare
rozmarin
cca.100 ml smantana
1 catel de usturoi
1-2 felie(i) de paine(mai tare
poate fi de ieri).
Mod de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pt 1 pers:1bife(o bucata de carne de vaca sau vitel subtire sau mai inalta pt cine ii place in sange...)unt culinar 4-5 linguri
ulei de masline
3-4 ciuperci mari
1 stamp vin alb
vodka sau wiskey
piper
sare
rozmarin
cca.100 ml smantana
1 catel de usturoi
1-2 felie(i) de paine(mai tare
poate fi de ieri).
Mod de preparare:
1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se adauga vinul,se lasa sa scada,se condimenteaza cu sare si piper apoi se toarna smantana.Se lasa sa se ingroase..2)Carnea se frige in restul de unt.Se adauga putin alcool(vodka sau wiskey)se flambeaza.Se lasa la fript depinde cat va place de patruns...3)Painea se prajeste in putin ulei de masline cu usturoiul taiat feliute.Decorare:in farfuria de servit se aseaza painea,deasupra se toarna sosul de ciuperci,se presara rozmarin.Se aseaza carnea.Am servit cu cartofi prajiti.Reteta apartine unui sef de bucatarie francez din Romania,am vazut pe Euforia si mi sa parut bun si rapid de facut.Pofta buna!
Sem comentários:
Enviar um comentário