Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
280 gr. unt
300 gr. zahãr
1 portocalã (coaja)
5 ouã
300 gr. fãinã
1 linguritã praf de copt
2 mere Golden
1 lãmâie (sucul)
150 gr. stafide
2 linguri migdale tocate sau seminte de pin
zahãr pudrã
Mod de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
280 gr. unt
300 gr. zahãr
1 portocalã (coaja)
5 ouã
300 gr. fãinã
1 linguritã praf de copt
2 mere Golden
1 lãmâie (sucul)
150 gr. stafide
2 linguri migdale tocate sau seminte de pin
zahãr pudrã
Mod de preparare:
1) Bate bine untul cu zahãrul si coaja de portocalã.
Adaugã gãlbenusele pe rând si la urmã albusele spumã.
Merele se curãtã de coajã si se taie cubulete mici, se pune peste ele sucul de lãmâie.
2)Adaugã fãina cu praful de copt, merele, stafidele care au fost amestecate cu putinã fãinã si migdalele.
3)Unge o formã cu unt si fãinã, toarnã blatul si dã la copt la 190ºC, pt. cca. 45 min.
4)Serveste cu zahãr pudrã.
Pt. o prezentare elegantã puteti decora cu fructe de pãdure proaspete:)
Poftã bunã!
Adaugã gãlbenusele pe rând si la urmã albusele spumã.
Merele se curãtã de coajã si se taie cubulete mici, se pune peste ele sucul de lãmâie.
2)Adaugã fãina cu praful de copt, merele, stafidele care au fost amestecate cu putinã fãinã si migdalele.
3)Unge o formã cu unt si fãinã, toarnã blatul si dã la copt la 190ºC, pt. cca. 45 min.
4)Serveste cu zahãr pudrã.
Pt. o prezentare elegantã puteti decora cu fructe de pãdure proaspete:)
Poftã bunã!
Sem comentários:
Enviar um comentário