Timp de preparare:
35 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pt. 4 portii:
1 ceapã medie
3 cãtei de usturoi
6 linguri ulei de mãsline
300 gr. cartofi
300 gr. dovleac
1,2 L apã fierbinte + 1 cub concentrat de legume sau pui
sare
1 praz ( partea albã)
câteva fire de pãtrunjel
1-2 felii de pâine prãjitã tãiatã cubulete ( crutoane)
Mod de preparare:
1) Ceapa si usturoiul tocat se cãlesc în uleiul de mãsline.
Adaugã cartofi si dovleacul tãiat cubulete si amestecã bine.
2) Toarnã supa caldã si condimenteazã dacã este nevoie , lasã la fiert la foc mic cca. 25 min. Se ia de pe foc.
3) Cu ajutorul blenderului reducem totul la piure, dacã vi se pare prea concentratã se mai poate pune apã fierbinte.
4) Se pune din nou pe foc, se adaugã prazul tãiat rondele si se lasã la fiert încã 5 min. La urmã se pune pãtrunjelul tocat.
Serveste imediat simplã sau cu crutoane.
Poftã bunã!
Adaugã cartofi si dovleacul tãiat cubulete si amestecã bine.
2) Toarnã supa caldã si condimenteazã dacã este nevoie , lasã la fiert la foc mic cca. 25 min. Se ia de pe foc.
3) Cu ajutorul blenderului reducem totul la piure, dacã vi se pare prea concentratã se mai poate pune apã fierbinte.
4) Se pune din nou pe foc, se adaugã prazul tãiat rondele si se lasã la fiert încã 5 min. La urmã se pune pãtrunjelul tocat.
Serveste imediat simplã sau cu crutoane.
Poftã bunã!
Sem comentários:
Enviar um comentário