O supã delicioasã pentru zile ploioase ca azi :))) si sã nu uitãm cã vine si Halloween-ul si trebuie sa mâncãm mult dovleac sã tinem pasul cu americanii :*
Am pregãtit-o pt Provocarea Dulce Românie a luni octombrie de pe blogul Cristinei
4-5 morcovi mari
4 cartofi
1 ceapã
4 cãtei de usturoi
500 gr dovleac
pãtrunjel
sare groasã
piper
ulei de mãsline
* Spalã, curãtã si taie in bucãti mici legumele.
* Pune uleiul de mãsline la încãlzit si adaugã legumele si sarea, lasã câteva minute si acoperã cu apã ( depinde cât de groasã vrei sa fie supa).La urmã pune pãtrunjelul.
* Redu supa la cremã cu ajutorul blenderului, condimenteazã daca este nevoie, la fel si ulei de mãsline.
* Poti servi cu crutoane.
Am pregãtit-o pt Provocarea Dulce Românie a luni octombrie de pe blogul Cristinei
4-5 morcovi mari
4 cartofi
1 ceapã
4 cãtei de usturoi
500 gr dovleac
pãtrunjel
sare groasã
piper
ulei de mãsline
* Spalã, curãtã si taie in bucãti mici legumele.
* Pune uleiul de mãsline la încãlzit si adaugã legumele si sarea, lasã câteva minute si acoperã cu apã ( depinde cât de groasã vrei sa fie supa).La urmã pune pãtrunjelul.
* Redu supa la cremã cu ajutorul blenderului, condimenteazã daca este nevoie, la fel si ulei de mãsline.
* Poti servi cu crutoane.
Are o culoare grozava!
ResponderEliminarMultumesc :)
EliminarArata excelent si sunt convinsa ca este delicioasa!
ResponderEliminarE una din supele mele favorite; merçi :)
EliminarQue cor linda!
ResponderEliminarKiss, Susana
Nota: Ver o passatempo a decorrer no meu blog:
http://tertuliadasusy.blogspot.pt/2013/10/dia-um-na-cozinha-e-escolha-do.html