E un fel de Cordon bleu portughez, rapid si consistent.
Ai nevoie pentru 4 persoane:
4 cotlete de porc cu os tãiate gros
sare si piper
vin alb
4 felii de brânzã si 1 ardei rosu mic
100 gr fãinã
2 ouã
100 gr pesmet
* Cotletele trebuie sã fie mai groase pentru a putea fi umplute, deci le deschidem, condimentãm si le lãsãm la odihnit acoperite cu vin cel putin 15 minute.
Se scot si se scurg bine, se umple fiecare cu o felie de brânzã si felii de ardei.
* Se trec prin fãinã, ouãle bãtute si pesmet.
Prãjeste-le în uleiul fierbinte; ca garniturã se pot fierbe brocolli sau alte verdeturi dupã plac si sota cu usturoi, cartofi prãjiti sau orez.
Poftã mare:)
Ai nevoie pentru 4 persoane:
4 cotlete de porc cu os tãiate gros
sare si piper
vin alb
4 felii de brânzã si 1 ardei rosu mic
100 gr fãinã
2 ouã
100 gr pesmet
* Cotletele trebuie sã fie mai groase pentru a putea fi umplute, deci le deschidem, condimentãm si le lãsãm la odihnit acoperite cu vin cel putin 15 minute.
Se scot si se scurg bine, se umple fiecare cu o felie de brânzã si felii de ardei.
* Se trec prin fãinã, ouãle bãtute si pesmet.
Prãjeste-le în uleiul fierbinte; ca garniturã se pot fierbe brocolli sau alte verdeturi dupã plac si sota cu usturoi, cartofi prãjiti sau orez.
Poftã mare:)
Am venit la masa.Buuuna papica.Te pup!
ResponderEliminarSint pofticios, iar bucatele arata intr-un mare fel.
ResponderEliminarIti trimit si eu o reteta de ciorba, acrita cu bors de putina:
http://jumatati.blogspot.com/2011/02/ciorbica-buna.html
Pofta buna!
Ce bine arata,ce bun trebuie sa fie asa umplut! De mult zic ca vreau sa-l fac si eu umplut. Gata, acum il fac sigur!
ResponderEliminaro seara buna!
Dia, bine ai venit si multumesc:)
ResponderEliminarVirtualkid, multumesc si te mai astept:)
Nicoleta, sper sã vã placã:)
Cred ca sunt o minunatie :X Felicitari!
ResponderEliminarMultumesc Oana, încearcã:)
ResponderEliminarchiar ca mare pofta ce mi-a venit de aceasta reteta, a iesit super si un gust aparte, recomand..:)
ResponderEliminar