quinta-feira, 8 de dezembro de 2011

Cotlet de porc pane

E un fel de Cordon bleu portughez, rapid si consistent.

Ai nevoie  pentru 4 persoane:
4 cotlete de porc cu os tãiate gros
sare si piper
vin alb
4 felii de brânzã si 1 ardei rosu mic
100 gr fãinã
2 ouã
100 gr pesmet


* Cotletele trebuie sã fie mai groase pentru a putea fi umplute, deci le deschidem, condimentãm si le lãsãm la odihnit acoperite cu vin cel putin 15 minute.
Se scot si se scurg bine, se umple fiecare cu o felie de brânzã si felii de ardei.
* Se trec prin fãinã, ouãle bãtute si pesmet.
Prãjeste-le în uleiul fierbinte; ca garniturã se pot fierbe brocolli sau alte verdeturi dupã plac si sota cu usturoi, cartofi prãjiti sau orez.
                                             
  Poftã mare:)                                     





                                                  

7 comentários:

  1. Sint pofticios, iar bucatele arata intr-un mare fel.
    Iti trimit si eu o reteta de ciorba, acrita cu bors de putina:
    http://jumatati.blogspot.com/2011/02/ciorbica-buna.html
    Pofta buna!

    ResponderEliminar
  2. Ce bine arata,ce bun trebuie sa fie asa umplut! De mult zic ca vreau sa-l fac si eu umplut. Gata, acum il fac sigur!
    o seara buna!

    ResponderEliminar
  3. Dia, bine ai venit si multumesc:)
    Virtualkid, multumesc si te mai astept:)
    Nicoleta, sper sã vã placã:)

    ResponderEliminar
  4. Cred ca sunt o minunatie :X Felicitari!

    ResponderEliminar
  5. chiar ca mare pofta ce mi-a venit de aceasta reteta, a iesit super si un gust aparte, recomand..:)

    ResponderEliminar