quinta-feira, 6 de junho de 2013

Fettuccine Milaneza cu ciuperci, bacon si smântânã/ Fettuccine Milaneza com bacon e molho cremoso de natas

Foarte rar gãtesc paste,si atunci  nu pot lipsi ciupercile:)) de fapt pastele care le-am utilizat in retetã sunt fãcute din ciuperci si le-am câstigat la un concurs organizat de Milaneza...

Pentru 2 persoane:
bacon fâsiute sau cubulete
morcovi tãiati pe lung în fâsi subtiri
ceapã tãiatã pestisori
ciuperci feliate
usturoi feliat
ulei de mãsline ( aromatizat cu ardei iute)
sare, piper
smântânã 35% grãsime
parmezan ras
fettuccine de ciuperci fierte


Baconul se pune la cãlit în putin ulei de mãsline  si se scoate deoparte.
În uleiul rãmas se pun restul legumelor si se lasã sã se prãjeascã  ( eu le-am prãjit în wok, ia putin ulei).
Adaugã fettuccinele scurse, baconul si smântâna si lasã pânã obti un amestec cremos si condimenteazã.
Se servesc fierbinti cu mult parmezan ras, yummy :)


FETTUCCINE MILANEZA COM BACON E MOLHO CREMOSO DE NATAS

bacon cortado ao gosto
cenouras cortadas fininho , raspas ou rodelas
cebola cortada rodelas
alholaminado
cogumelos   laminados
sal e pimenta
azeite aromatizado com piri piri
natas 35% gordura
queijo parmesão ralado
fettuccine de cogumelos Milaneza cozidas


Leva fitar o bacon com pouco azeite num wok, até perder a gordura. Retire e reserve.



Na mesma gordura leva fritar os restantes legumes.


Junte fettuccine, as natas e tempere ao gosto, deixa reduzir.

Sirva com parmesão ralado na hora.

Bom Ápetite!

2 comentários: