Odatã cu concediu sa dus si " vrednicia " mea, ziua bântui noaptea stau pe net :))si vroiam sã incerc atãtea retete noi....de câteva zile am descoperit un site foarte util : http://www.foodpanda.ro/ , restaurante cu specific românesc si international ( chinez, italian, turcesc, libanez, mexican...) livreazã mâncarea la domiciliu fãrã nici o taxã ; poti vedea meniurile si preturile si comanda on line :) foarte util persoanelor cãrora nu le place sa gãteascã, celor care lucreazã multe ore sau atunci când avem poftã si nu avem chef sa plecãm de acasã :)
SPICY SAUSAGE PASTA
( Good Food -101 Pasta & Noodle Dishes)
400 gr spaghete
6 cârnati proaspeti de bunã caliate
140 gr rosii uscate ( în ulei)
4 linguri de ulei din conserva de rosii uscate
porumb dulce 1 cutie micã
200 ml smântânã pt gãtit
ciuperci optional
praf de ardei iute , tabasco sau piri piri
pãtrunjel
parmezan
* Fierbeti spaghetele conform instructiunilor.
* Scoateti pielita de pe cânati si tãiati carnea în bucãti mici; tãiati si rosiile în feliute.
* Puneti o lingurã din uleiul în care au stat rosiile la încintat, de preferintã într-o tigaie adâncã sau wok.
* Adãugati bucãtile de cârnati si lãsati sã se prãjeascã bine, apoi restul de ulei , rosiile, porumbul si smântãna.
* Condimentati si adãugati spaghetele stoarse bine; mai lãsati sã fiarbã câteva minute la foc mic ( nu uitati de sosul picant, acum e momentul!) si presãrati din belsug cu pãtrunjel si parmezan proaspãt ras , piper negru proaspãt mãcinat...
SPICY SAUSAGE PASTA
( Good Food -101 Pasta & Noodle Dishes)
400 gr spaghete
6 cârnati proaspeti de bunã caliate
140 gr rosii uscate ( în ulei)
4 linguri de ulei din conserva de rosii uscate
porumb dulce 1 cutie micã
200 ml smântânã pt gãtit
ciuperci optional
praf de ardei iute , tabasco sau piri piri
pãtrunjel
parmezan
* Fierbeti spaghetele conform instructiunilor.
* Scoateti pielita de pe cânati si tãiati carnea în bucãti mici; tãiati si rosiile în feliute.
* Puneti o lingurã din uleiul în care au stat rosiile la încintat, de preferintã într-o tigaie adâncã sau wok.
* Adãugati bucãtile de cârnati si lãsati sã se prãjeascã bine, apoi restul de ulei , rosiile, porumbul si smântãna.
* Condimentati si adãugati spaghetele stoarse bine; mai lãsati sã fiarbã câteva minute la foc mic ( nu uitati de sosul picant, acum e momentul!) si presãrati din belsug cu pãtrunjel si parmezan proaspãt ras , piper negru proaspãt mãcinat...
Imi plac la nebunie speghetele cu sos picant.
ResponderEliminar