Nu are nevoie de coacere, de fapt nu vei folosi nici aragazul, ai nevoie de microunde doar 8 secunde si multã cafea :)
INGREDIENTE
biscuiti simpli ( am folosit 600 gr)
2 foi de gelatinã incolorã
cafea cât de multã neândulcitã gata de bãut
2 lingurite cu ness granule
2 pachete de smântânã pt. friscã
1 cutie de lapte condensat fiert
PREPARARE:
* Pune foile de gelatinã la hidratat în apã rece.
* Bati frisca , si spre final adaugi laptele condensat + nessul si mixezi bine. La urmã scoti gelatina din apã si o pui circa de 8 secunde la microunde cât sã se topeascã, nu sã fiarbã!!! si adaugi la crema de lapte condensat, mixeazã bine.
* Dai biscuiti prin cafea , si îi asezi în cerc pe o farfurie, eu am reusit sã asez 7 + 1 in mijloc.
* Ungi cu crema de lapte condensat, treci alti 8 prin cafea......si tot asa pânã termini ingredientele; ultimul strat sa fie de cremã.
Deasupra presari biscuiti mãcinati :)
INGREDIENTE
biscuiti simpli ( am folosit 600 gr)
2 foi de gelatinã incolorã
cafea cât de multã neândulcitã gata de bãut
2 lingurite cu ness granule
2 pachete de smântânã pt. friscã
1 cutie de lapte condensat fiert
PREPARARE:
* Pune foile de gelatinã la hidratat în apã rece.
* Bati frisca , si spre final adaugi laptele condensat + nessul si mixezi bine. La urmã scoti gelatina din apã si o pui circa de 8 secunde la microunde cât sã se topeascã, nu sã fiarbã!!! si adaugi la crema de lapte condensat, mixeazã bine.
* Dai biscuiti prin cafea , si îi asezi în cerc pe o farfurie, eu am reusit sã asez 7 + 1 in mijloc.
* Ungi cu crema de lapte condensat, treci alti 8 prin cafea......si tot asa pânã termini ingredientele; ultimul strat sa fie de cremã.
Deasupra presari biscuiti mãcinati :)
Trebuie sa fie buna de tot....mai ales ca eu ador cafeaua
ResponderEliminarFoarte interesanta reteta
ResponderEliminarPlace!!!
ResponderEliminarfoarte bun si interesant cu lapte condensat,boa te pup
ResponderEliminar