Stiu cã e postul Pastelui ( pentru cei care tin) si apar si eu cu ispita, hi hi:)) Oh yes! sosul e o nebunie si carnea se topeste în gurã!aici apar si eu...oopsy am uitat de dietã; dar parcã dietele încep lunea, nu? :)))
INGREDIENTE
costitã de porc ( de preferintã pian)
sare de mare
piper negru
usturoi praf
piri piri pudrã sau boia iute
foi de dafin rupte
vin alb
ulei de mãsline
Condimenteazã dupã plac bucata/bucãtile de costitã; pregãteste o tavã de aluminiu sau o tigaie mare si pune putin ulei sã se încãlzeascã pe aragaz; pune bucãtie cu partea cu carne în jos si lasã sã se rumeneascã.
Stinge cu vin si dã la cuptor acoperit cu folie de aluminiu; 180ºC, ventilat electric.
Verificã carnea , si la jumãtatea timpului adaugã apã. Lasã la copt pânã carnea se desprinde usor de pe os.
Sosul e absolut delicios!
Poftã mare vã doresc :)
INGREDIENTE
costitã de porc ( de preferintã pian)
sare de mare
piper negru
usturoi praf
piri piri pudrã sau boia iute
foi de dafin rupte
vin alb
ulei de mãsline
Condimenteazã dupã plac bucata/bucãtile de costitã; pregãteste o tavã de aluminiu sau o tigaie mare si pune putin ulei sã se încãlzeascã pe aragaz; pune bucãtie cu partea cu carne în jos si lasã sã se rumeneascã.
Stinge cu vin si dã la cuptor acoperit cu folie de aluminiu; 180ºC, ventilat electric.
Verificã carnea , si la jumãtatea timpului adaugã apã. Lasã la copt pânã carnea se desprinde usor de pe os.
Sosul e absolut delicios!
Poftã mare vã doresc :)
Oooo, ce-mi place costita la cuptor... :D
ResponderEliminarFac destul de rar si eu din cauza multor calorii, dar atunci cd fac savurez din plin :))
Te pup!
Da,ai dreptate, dieta intotdeauna incepe de luna...viitoare!:))
ResponderEliminarCostitele sunt delicioase!
Ce bine arata! Buna tare!
ResponderEliminarVai de mine cum arata!
ResponderEliminarLasa dieta ca o incepi de lunea viitoare :))!
Si legat la ochi, o gasesti...ce de arome, ce bunatate!!!
ResponderEliminar