PT: Leve ao lume 100 g de açúcar com 0,5 dl de água.
Deixe ferver até a calda obter um tom dourado e o cheiro caracteristico a caramelo. Nessa altura retire e
adicione 2 gotas de essência de baunilha. Mexa bem e utilize.
RO: Pune la topit 100 gr. de zahãr cu 50 ml de apã.
Lasã sã fiarbã pânã obtinem un sirop auriu si un miros specific caramelului. Adaugã 2 picãturi esentã de vanilie. Amestecã bine si foloseste.
Deixe ferver até a calda obter um tom dourado e o cheiro caracteristico a caramelo. Nessa altura retire e
adicione 2 gotas de essência de baunilha. Mexa bem e utilize.
RO: Pune la topit 100 gr. de zahãr cu 50 ml de apã.
Lasã sã fiarbã pânã obtinem un sirop auriu si un miros specific caramelului. Adaugã 2 picãturi esentã de vanilie. Amestecã bine si foloseste.
Foarte bun...un dulce care imi aduce aminte de copilarie. Ai un premio la mine pe blog.
ResponderEliminarweekend placut!