Una din revistele lunare pe care le cumpãr este Good food uk, în editia luni Mai am dat de aceste brownies si nu am avut liniste pânã nu i-am pregãtit, am adaptat reteta pe gustul nostru si a iesit mai bun decât mã asteptam.
200 gr ciocolatã neagrã de bunã calitate 70% cacao ruptã bucãti
100 gr ciocolatã de lapte ruptã bucãti
250 gr unt sãrat
400 gr zahãr brun
4 ouã mari
140 gr fãinã
50 gr cacao
200 gr zmeurã proaspãtã
200 g chocolate preto 70% cacau partida
100 g chocolate de leite partida
250 g manteiga com sal
400 gr açúcar mascavado light
4 ovos xl
140 g farinha
50 g cacau
200 g framboesas
* Porneste cuptorul la 180ºC si unge o tavã 20 x 30 cm cu putin ulei si aseazã foaie vegetalã.
* Pune ciocolata, untul si zahãrul la topit la foc mic si amestecã ocazional cu o lingurã de lemn.
Ia de pe foc si pune ouãle pe rând, amestecând cu lingura dupã fiecare, apoi fãina si cacao.
Pune jumãtate din cantitatea de zmeurã, si toarnã în tavã. Pune restul de zmeurã deasupra si dã la cuptor circa de 25-30 min.
* Pre-aquece o forno 180ºC e prepare uma foma 20 x 30 cm, barre-a com pouco óleo e tape com papel vegetal.
* Leva a derreter em lume brando o chocolate, manteiga e açúcar. Misture de vez em quando com uma colher de pau. Retire do lume e acrescente os ovos um a um, farinha e cacau.
Junte metade das framboesas e tranfira o preparado para forma, por cima arranja as restantes framboesas e leve a cozer 25-30 min.
200 gr ciocolatã neagrã de bunã calitate 70% cacao ruptã bucãti
100 gr ciocolatã de lapte ruptã bucãti
250 gr unt sãrat
400 gr zahãr brun
4 ouã mari
140 gr fãinã
50 gr cacao
200 gr zmeurã proaspãtã
200 g chocolate preto 70% cacau partida
100 g chocolate de leite partida
250 g manteiga com sal
400 gr açúcar mascavado light
4 ovos xl
140 g farinha
50 g cacau
200 g framboesas
* Porneste cuptorul la 180ºC si unge o tavã 20 x 30 cm cu putin ulei si aseazã foaie vegetalã.
* Pune ciocolata, untul si zahãrul la topit la foc mic si amestecã ocazional cu o lingurã de lemn.
Ia de pe foc si pune ouãle pe rând, amestecând cu lingura dupã fiecare, apoi fãina si cacao.
Pune jumãtate din cantitatea de zmeurã, si toarnã în tavã. Pune restul de zmeurã deasupra si dã la cuptor circa de 25-30 min.
* Pre-aquece o forno 180ºC e prepare uma foma 20 x 30 cm, barre-a com pouco óleo e tape com papel vegetal.
* Leva a derreter em lume brando o chocolate, manteiga e açúcar. Misture de vez em quando com uma colher de pau. Retire do lume e acrescente os ovos um a um, farinha e cacau.
Junte metade das framboesas e tranfira o preparado para forma, por cima arranja as restantes framboesas e leve a cozer 25-30 min.
ciocolatos la maxim si cu zmeura :) delicios!
ResponderEliminarmerçi:)
EliminarSuper ciocolatos,exact pe gustul meu.
ResponderEliminarTe pup!
best ever:))pup:)
Eliminarmai mult decat minunata...si eu sunt la regim :(
ResponderEliminarnoi da dar ele ne ispitesc :D
EliminarMi-a venit apa-n gura!!! Super arata... si daca are si zmeura.. mmm... un deliciu!!!
ResponderEliminarPupici si weekend placut
meritã pregãtite, sunt yummmy:)
EliminarCand le-am vazut prima data in lista am crezut ca ai pus piri-piri in ele :) Imi plac si cu zmeura, dar acum ma gandesc cum ar fi "picante" brownies :))
ResponderEliminardacã puneam si piri erau super, numai din cauza copiilor nu am pus:D
EliminarFiica-mea ar fura tava! E maare ciocolatoasa! Arata super!
ResponderEliminarFiica ta e choco lover, merçi:)
ResponderEliminarQue delicia, ficaram uma tentação!
ResponderEliminarBeijinhos.
Sunt fan ciocolata, o bucatica si pt. mine, te rooog ;-)
ResponderEliminarCu siguranta best ever :),arata grozav!Pupici Ramona!
ResponderEliminarChiar pare "best ever"! Arata super apetisant
ResponderEliminar