De multã vreme doresc sã pregãtesc acest tip de chec, mai ales cã sotul meu adorã bananele.
Mie mi-a intrat un fix în cap cã bananele îngrasã si constipã, asa cã departe de mine bananele :(
În schimb consum dulciuri la greu si papa bun, atunci când "uit" de dietã desigur :))
Checul a avut mare succes la cinã si a doua zi la micul dejun, dupã masa deja nu a mai rãmas nimica :)
versão portuguesa embaixo
BANANA TEABREAD
( Good Food-101 Cakes & Bakes)
175 gr fãinã
50 gr fãinã integralã
100 gr unt topit
100 gr zahãr muscovado închis
2 lingurite praf de copt
1 linguritã scortisoarã
2 ouã
4 banane coapte zdrobite
100 gr alune de pãdure tocate grosier
* Pregãteste cuptorul la 180ºC, si unge o formã cu ulei si hârtie vegetalã.
Pune fãini-le, untul, zahãrul,praful de copt, scortisoara si ouãle într-un bol larg. Mixeazã bine si adaugã bananele si alunele.
* Toarnã compozitia în formã si dã la copt.
Pregãtiti ceaiul :)
175 g farinha
50 g farinha integral
100 g manteiga derretida
100 g açúcar mascavado escuro
2 c. cha fermento em pó
1 c. chá canela
2 ovos
4 bananas maduras esmagadas
100 g avelãs picadas grosier
* Pre aquece o forno a 180ºC e unte uma forma tipo inglês com manteiga e forre com papel vegetal.
Mistura bem as farinhas, manteiga, açúcar, fermento, canela e ovos.
A final junte as bananas e avelãs.
Leva cozer.
Bom Apetite:)
Mie mi-a intrat un fix în cap cã bananele îngrasã si constipã, asa cã departe de mine bananele :(
În schimb consum dulciuri la greu si papa bun, atunci când "uit" de dietã desigur :))
Checul a avut mare succes la cinã si a doua zi la micul dejun, dupã masa deja nu a mai rãmas nimica :)
versão portuguesa embaixo
BANANA TEABREAD
( Good Food-101 Cakes & Bakes)
175 gr fãinã
50 gr fãinã integralã
100 gr unt topit
100 gr zahãr muscovado închis
2 lingurite praf de copt
1 linguritã scortisoarã
2 ouã
4 banane coapte zdrobite
100 gr alune de pãdure tocate grosier
* Pregãteste cuptorul la 180ºC, si unge o formã cu ulei si hârtie vegetalã.
Pune fãini-le, untul, zahãrul,praful de copt, scortisoara si ouãle într-un bol larg. Mixeazã bine si adaugã bananele si alunele.
* Toarnã compozitia în formã si dã la copt.
Pregãtiti ceaiul :)
175 g farinha
50 g farinha integral
100 g manteiga derretida
100 g açúcar mascavado escuro
2 c. cha fermento em pó
1 c. chá canela
2 ovos
4 bananas maduras esmagadas
100 g avelãs picadas grosier
* Pre aquece o forno a 180ºC e unte uma forma tipo inglês com manteiga e forre com papel vegetal.
Mistura bem as farinhas, manteiga, açúcar, fermento, canela e ovos.
A final junte as bananas e avelãs.
Leva cozer.
Bom Apetite:)
Bun trebuie sa fie... Mai ales daca are banane... mmm...
ResponderEliminarPupici
Numai am gustat putin, nu sunt fan banane dar m-am sacrificat :)) imi place cum a iesit, moale si bananele se simt asa cum trebuie:)
EliminarImi plac bananele si alunele,mai ales la un loc:)Pupici!
ResponderEliminarData viitoare te anunt din timp! pup:)
EliminarSi eu am de ceva timp in cap, pofta de chec cu banane!
ResponderEliminarA venit timpul lor:))te provoc:)
EliminarAdica, tot ceva cu banane gasesc si la tine! Sigur imi place!
ResponderEliminarMerge cu înghetata ta!
EliminarNu am incercat niciodata sa pun banane in blatul de chec , dar trebuie sa o fac odata si odata . Arata tare fain , pare pufos .
ResponderEliminarDacã iti plac fructele, cu sigurantã vei adora:)
EliminarCred ca e delicios!Imi place tare mult!
ResponderEliminarVreau sa-ti spun ca sunt topita dupa pisicutele tale!Sunt asa de dragalase!
Merçi! am foarte multi pisicutzi.
EliminarInitial l-am primit pe Tigrut când era bebe, de ziua mea. Nu l-am castrat si cum stãm la casã a avut tot timpul libertate, vine acasa numai sa manânce, iar Jackisor e un pisicutz deosebit sa nãscut cu o coditã pufoasã ca la un pudel:)) e asa de bun si scumpic! în afarã de ei hrãnesc o haitã de ei la gunoi, sunt asa de grasi cã pocnesc:))
Imi plac bananele,asa ca sigur imi place si checul.Pup!
ResponderEliminarMultumesc, pupici:)
EliminarBuna reteta! Am sa incerc si eu, mai ales ca-mi place aceasta combinatie.
ResponderEliminarMerçi, sã-mi zici cum a iesit!
ResponderEliminar