quinta-feira, 24 de novembro de 2011

Gelatina de rodii si un final fericit

 Vã aduceti aminte cum am distrus bunãtate de gelatinã de rodii?   Caramel de rodii - transformând-o în caramel ( mi-am fãcut si niste caramele foarte pãcãtoase) nu am avut liniste pânã nu am preparat-o din nou!
De data asta am stat ca sfântu" lângã cratitã  si tot mã rugam sã-mi iasã, am pregãtit-o dupã aceiasi reteta a Laurei Adamache , doar cã nu am fugit la computer:))
    Deja când fierbe de face spume puternice, aveti grijã fiti cu ochii pe cratitã! eu am luat cu lingura sã vãd, trebuie sa aibã consistenta siropului.
  Desearã ies cu colegi de muncã la cinã, facem asta în fiecare an dar de obicei înainte de Crãciun...cum am luat concediu mai repede  ( deoarece lucrãm pe plajã si sezonul e trecut, ploile nu ajutã :(( ) asa cã iesim astãzi . Cunosc bine  patroni restaurantului asa cã  aceastã gelatnã e pentru ei, sã le pape cu clãtite!
Gelatina a iesit super fainã si mi-a rãmas si mie, yuppy!!!
      Tineti-mi pumni, sper sã le placã:)                                                                                        

5 comentários:

  1. Ce idee buna! Cred ca ar merge si la brînzeturi. Ador rodiile!

    ResponderEliminar
  2. A iesit asa ca mierea, cred cã merge la multe si m-am gândit sã încerc si cu alte fructe...deja am sã-l folosesc ca topping:)

    ResponderEliminar
  3. Mi-ai dat o idee delicioasa, asa ca e musai s-o incerc!O zi minunata!
    ps. vrei sa facem schimb de link-uri?

    ResponderEliminar
  4. Imi place foarte mult culoare ei.Sigur este si tare buna.Pupici!

    ResponderEliminar
  5. Multumesc DiaMar:)
    Viviana eu deja te-am adãugat pe lista mea:) vã pup pe toate!

    ResponderEliminar