Diospyro, amar sau dulce?
Secretul stã în gradul de coacere...
Originar din China, este un fruct de toamnã; pe piatã se gãseste în diverse culori: galben, portocaliu si rosi.
Cele rosii sunt preferatele mele, le cumpãr când sunt coapte la maxim, super moi, atunci sunt dulci ca mierea:)
Fructele se spalã bine si se decojesc cu grijã, se taie cãpãcelul si se pãstreazã pentru decor.
Se aseazã fructul în cupe sau farfuri
Si se pudreazã cu nucã tocatã sau mãcinatã si scortisoarã pudrã dupã plac
Am pus un baton de scortisoarã deasemenea...
Mmmm....vreti si voi?
Secretul stã în gradul de coacere...
Originar din China, este un fruct de toamnã; pe piatã se gãseste în diverse culori: galben, portocaliu si rosi.
Cele rosii sunt preferatele mele, le cumpãr când sunt coapte la maxim, super moi, atunci sunt dulci ca mierea:)
Fructele se spalã bine si se decojesc cu grijã, se taie cãpãcelul si se pãstreazã pentru decor.
Se aseazã fructul în cupe sau farfuri
Si se pudreazã cu nucã tocatã sau mãcinatã si scortisoarã pudrã dupã plac
Am pus un baton de scortisoarã deasemenea...
Mmmm....vreti si voi?
nu am papat pana acum asa ceva , dar te cred ca sunt bune ;)...
ResponderEliminarîncearcã:)se face si prãji din ele...
ResponderEliminarNu am vazut asa fruct,dar cred ca este bun.O seara buna.
ResponderEliminarEu le cunosc sub denumirea de Kaki, Kaki Sharon... ne plac la toti! Merci de idee!
ResponderEliminarSi eu le stiu de kaki, dar nu le-am gustat!!! M-ai facut curioasa... Pup
ResponderEliminarAm vãzut un reportaj la Pro Tv despre aceste fructe, cred cã în urmã cu vreo 2 sãptãmâni...asa am prins curaj sã postez " reteta".
ResponderEliminarSe pot cultiva si în România, le place frigul:)
n-am mancat inca fructele astea,dar le-am vazut la magazin.ziceam ca or fi vreun fel de rosii.
ResponderEliminar