terça-feira, 18 de setembro de 2012

Omletã cu filete de Pangasius la cuptor

Unica mancare cu peste pe care o manâncã sotul  sunt filetele pane.
Asa ca am scos filetele la descongelat, si am uitat de ele...m-am apucat de prãjitura cu prune  si de...internet....cand mi-am dat seama de ce am facut am actionat super rapid!!! nici timp de poze nu am avut :))




Ingrediente:
filete Pangasius
usturoi pudrã
vegeta
piper
curcuma

Omletã:
3-4 ouã
sare
piper
pãtrunjel proaspãt

Salatã rusã
amestec de legume congelate ( mazãre, morcovi, fasole verde, cartofi)
maonezã
usturoi trecut prin presã
iaurt
chives tocat


Preparare

Condimenteazã filetele si dã la cuptor, într-o tavã cu putin ulei. Pune putin ulei peste filete  si dã la copt.
Când filetele sunt aproape fãcute, toarnã  ingredientele pentru omletã ( bãtute într-un bol) si lasã la copt pânã sa gãtesc.
Am servit cu salata rusã, e delicios :)







8 comentários:

  1. Asadar am fost in tandem cu omleta;).
    Arata bine si varianta asta cu peste.
    O zi buna sa ai.

    ResponderEliminar
    Respostas
    1. Merge destul de repede, si e slab in grãsime mai ales seara:)
      În ultimul timp tot târziu ma apuc de cinã si pozele nu imi iasa defel :))

      Eliminar
  2. Uite ca la omleta cu peste nu m-am gandit , dar imi surade ideea !!! ;)

    ResponderEliminar
  3. Ineresant, nu am incercat inca omleta cu peste

    ResponderEliminar
  4. Interesanta idee! Gustul de Pangasius cu omleta cred ca combina de minune!

    ResponderEliminar