Vã multumesc tuturor pentru mesaje si suport, vã doresc sãrbãtori frumoase alãturi de cei dragi vouã.
Noi am fost si umblãm cu colinda, am primit cadouri frumoase si ne-am bucurat de vizita prietenilor.
Familiilor noastre si cunostintelor le dorim multe bucuri, sã stiti cã ne e dor de voi si vã iubim <3<3<3
versão portuguesa embaixo
Sunt un fel de caramele, copii le vor adora cu sigurantã :)
4 linguri de Golden syrup (în caz cã nu gãsesti în comert poti pregãti cu încredere dupã reteta de aici.
200 gr de zahãr
1 lingurã de supã cu bicarbonat de sodiu
Unge o formã pãtratã cu ulei si tapeteazã cu hârtie de copt pe care o ungi cu ulei.
Într-o oalã mai adâncã pune la topit golden syrup cu zahãrul, la foc mic. Lasã pânã zahãrul se topeste si continuã pe foc pânã devine o compozitie lipicioasã de culoare caramel mai închis ( nu lãsa sã ardã). Ia imediat de pe foc si pune imediat bicarbonatul si amestecã încontinuu, vei vedea cum face spumã si creste, pune imediat în forma pregãtitã si lasã la odihnit circa de 30 min. Sparge honeycomb-ul în circa 24 de piese sau cum î-ti iasã.
Poti sã le iei dupã tine la colindat :))
HONEYCOMB DE NATAL
4 colhers sopa de golden syrup
200 g açúcar
1 colher sopa bicarbonato de sodio
óleo para untar
Prepare uma forma rectangular de cca 20 cm, unta com óleo, papel vegetal e unte outra vez.
Num tacho fundo leva aquecer ao lume brando o açúcar com golden syrup, até o açúcar derreter completo e mistura muda para o cor de caramelo escuro mas cuidado, não queimado!!!
Tira já do lume e junte bicarbonato, mistura rapido e despeja na forma. Deixa descansar cerca de 30 mim, e parte em bucados , cca 24.
Noi am fost si umblãm cu colinda, am primit cadouri frumoase si ne-am bucurat de vizita prietenilor.
Familiilor noastre si cunostintelor le dorim multe bucuri, sã stiti cã ne e dor de voi si vã iubim <3<3<3
versão portuguesa embaixo
Sunt un fel de caramele, copii le vor adora cu sigurantã :)
4 linguri de Golden syrup (în caz cã nu gãsesti în comert poti pregãti cu încredere dupã reteta de aici.
200 gr de zahãr
1 lingurã de supã cu bicarbonat de sodiu
Unge o formã pãtratã cu ulei si tapeteazã cu hârtie de copt pe care o ungi cu ulei.
Într-o oalã mai adâncã pune la topit golden syrup cu zahãrul, la foc mic. Lasã pânã zahãrul se topeste si continuã pe foc pânã devine o compozitie lipicioasã de culoare caramel mai închis ( nu lãsa sã ardã). Ia imediat de pe foc si pune imediat bicarbonatul si amestecã încontinuu, vei vedea cum face spumã si creste, pune imediat în forma pregãtitã si lasã la odihnit circa de 30 min. Sparge honeycomb-ul în circa 24 de piese sau cum î-ti iasã.
Poti sã le iei dupã tine la colindat :))
HONEYCOMB DE NATAL
4 colhers sopa de golden syrup
200 g açúcar
1 colher sopa bicarbonato de sodio
óleo para untar
Prepare uma forma rectangular de cca 20 cm, unta com óleo, papel vegetal e unte outra vez.
Num tacho fundo leva aquecer ao lume brando o açúcar com golden syrup, até o açúcar derreter completo e mistura muda para o cor de caramelo escuro mas cuidado, não queimado!!!
Tira já do lume e junte bicarbonato, mistura rapido e despeja na forma. Deixa descansar cerca de 30 mim, e parte em bucados , cca 24.
Craciun fericit cu bucurii si numai bine! Fur si eu o bomboana!
ResponderEliminarMultumim, asemenea <3
EliminarCraciun fericit! Vin si eu la bomboane.
ResponderEliminarCu mare plãcere, multumim si vouã<3
EliminarSarbatori fericite alaturi de cei dragi!
ResponderEliminarMultumim frumos si vouã la fel<3
EliminarSarbatori fericite, alaturi de cei dragi :X!!!
ResponderEliminarDesi un pic cu intarziere... cu mare drag iti urez Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari!!
ResponderEliminarPupici dulci!
Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!Te pup!
ResponderEliminarSarbatori fericite !
ResponderEliminar