În plin sezonul lor am pregãtit câteva prãjituri si am încercat si aceastã budincã, diospyros sunt fructe de iarnã si pot creste in România fãrã probleme, am vãzut un reportaj despre ele chiar la Tv românã, voi a-ti gãtit cu ele?
5 ouã
400 ml lapte
4 linguri zahãr
3 linguri maizena
1 linguritã scortisoarã
3 diospyros
caramel lichid pt uns forma
Amestecã ouãle întregi cu zahãrul, maizena dizolvatã în putin lapte, restul de lapte si scortisoara, amestecã foarte bine.
Scoate coaja diospyrilor si redu miezul la piure cu blenderul, adaugã la amestecul anterior si amestecã bine.
Unge o formã cu caramel lichid si toarnã preparatul. Dã la copt pe baie de aburi.Lasã sã se r~ceascã complect si dã la rece ce putin câteva ore, scoate din formã înainte de servire.
5 ovos
4 dl leite
4 c. sopa de açúcar
3 c. sopa de maizena
1 c. sobremesa canela
3 dióspiros
caramelo
Mistura os ovos inteiros, o açúcar, maizena disolvida em pouco leite, restante leite e a canela, mexendo sempre bem.
Retire casca aos frutos e triture polpa, adicione ao preparado anterior e misture bem.
Unte uma forma chamine com caramelo liquido e cubra com preparado. Leva cozer em banho-maria.
5 ouã
400 ml lapte
4 linguri zahãr
3 linguri maizena
1 linguritã scortisoarã
3 diospyros
caramel lichid pt uns forma
Amestecã ouãle întregi cu zahãrul, maizena dizolvatã în putin lapte, restul de lapte si scortisoara, amestecã foarte bine.
Scoate coaja diospyrilor si redu miezul la piure cu blenderul, adaugã la amestecul anterior si amestecã bine.
Unge o formã cu caramel lichid si toarnã preparatul. Dã la copt pe baie de aburi.Lasã sã se r~ceascã complect si dã la rece ce putin câteva ore, scoate din formã înainte de servire.
5 ovos
4 dl leite
4 c. sopa de açúcar
3 c. sopa de maizena
1 c. sobremesa canela
3 dióspiros
caramelo
Mistura os ovos inteiros, o açúcar, maizena disolvida em pouco leite, restante leite e a canela, mexendo sempre bem.
Retire casca aos frutos e triture polpa, adicione ao preparado anterior e misture bem.
Unte uma forma chamine com caramelo liquido e cubra com preparado. Leva cozer em banho-maria.
Foarte gustos acest fruct kaki!Imi place!
ResponderEliminarOh cachi si eu ii ador.Am facut si eu o rulada cu cachi dar imi place si flanul tau.Il incerc cat de curand.Inca suntem in plin sezon!
ResponderEliminarImi plac fructele , insa nu am facut nimic din ele niciodata !! :(
ResponderEliminarF bun acest fruct
ResponderEliminaram mancat prima data , aici in Italia , ff dulce .
nu am shtiut ca se poate face , asha ceva din kaki
este ca o crema de zahar ars , cu adaos de piure de kaki , cred ca este fff buna
la iarna , cand am kaki , voi face
sanatate,
Rodica
stefania_rodica@yahoo.com
Reggio Emilia , Italia