Astãzi aveam ceva planuri pt. cinã...mai ales cã trebuie sa mã tin de promisiuni fãcute unora dintre voi :d
Dar când am ajuns acasã, ce sã vãd! Leonu´ meu mi-a întors casa pe dos...la apucat hãrnicia si numa` bine cã am apãrut si eu, la fix :))
Cina a fost puiut la rotisor de la supermarket; a fost super bun cu maionezã, picant si salatã Ibericã .
Otetul de Rodii îl aveam pregãtit, dar nu am ajuns sã îl postez. Are gustul fructului, deci spre dulce, ideal pentru orice salatã .
Dupã cât de bun a iesit, am primit si comenzi, am nevoie doar de mult timp :(
Ja tinha tudo planeado para jantar...mas quando cheguei em casa, estava tudo trocado. Não tinha sitio para passar, o meu marido tirou tudo para pintar a casa! e cozinha um caos autentico:(( ainda bem que cheguei la para limpar:))
O jantar fui frango grelhado de Pingo Doce, até foi um bom jantarinho acompanhado de uma Salada Ibérica com vinagrete de romãs.
Vinagre de romãs tem sabor forte frutado, mais para agridoce, ideal para saladas.
Saiu tão bom que tenho encomendas:) so me falta o tempo:(
OTET DE RODII / VINAGRE DE ROMÃS
1 canã seminte de rodii /1 chávena bagos de romãs
2 cãni otet /2 chávenas vinagre
* Într-un recipient mai adânc pune otetul cu rodiile, si piseazã-le usor sã iasã sucul.
Acoperã cu folie de plastic si lasã la loc ferit de luminã puternicã cam 1 sãptãmânã si jumãtate.
Strecoarã si toarnã în sticlutã, în caz cã nu îl folositi des, pãstrati-l într-o sticlutã de culoare închisã.
În nici un caz nu se pãstreazã în recipiente de plastic.
Num recipiente de vidro fundo, coloque o vinagre e os bagos de romãs. Esmaga -os levamente para sair o suco, cubra com filme e deixa macerar pelo menos 1 semana e meia longe do luz de sol.
Coe, e guarda no vidro de cor, de preferencia,nunca em recipientes de plastico.
Dar când am ajuns acasã, ce sã vãd! Leonu´ meu mi-a întors casa pe dos...la apucat hãrnicia si numa` bine cã am apãrut si eu, la fix :))
Cina a fost puiut la rotisor de la supermarket; a fost super bun cu maionezã, picant si salatã Ibericã .
Otetul de Rodii îl aveam pregãtit, dar nu am ajuns sã îl postez. Are gustul fructului, deci spre dulce, ideal pentru orice salatã .
Dupã cât de bun a iesit, am primit si comenzi, am nevoie doar de mult timp :(
Ja tinha tudo planeado para jantar...mas quando cheguei em casa, estava tudo trocado. Não tinha sitio para passar, o meu marido tirou tudo para pintar a casa! e cozinha um caos autentico:(( ainda bem que cheguei la para limpar:))
O jantar fui frango grelhado de Pingo Doce, até foi um bom jantarinho acompanhado de uma Salada Ibérica com vinagrete de romãs.
Vinagre de romãs tem sabor forte frutado, mais para agridoce, ideal para saladas.
Saiu tão bom que tenho encomendas:) so me falta o tempo:(
OTET DE RODII / VINAGRE DE ROMÃS
1 canã seminte de rodii /1 chávena bagos de romãs
2 cãni otet /2 chávenas vinagre
* Într-un recipient mai adânc pune otetul cu rodiile, si piseazã-le usor sã iasã sucul.
Acoperã cu folie de plastic si lasã la loc ferit de luminã puternicã cam 1 sãptãmânã si jumãtate.
Strecoarã si toarnã în sticlutã, în caz cã nu îl folositi des, pãstrati-l într-o sticlutã de culoare închisã.
În nici un caz nu se pãstreazã în recipiente de plastic.
Num recipiente de vidro fundo, coloque o vinagre e os bagos de romãs. Esmaga -os levamente para sair o suco, cubra com filme e deixa macerar pelo menos 1 semana e meia longe do luz de sol.
Coe, e guarda no vidro de cor, de preferencia,nunca em recipientes de plastico.
Interesant. Cred ca-l incerc si eu.
ResponderEliminarImi place rodia,cred ca tare aromat!
ResponderEliminarEste vinagre de romã é muito interessante :)
ResponderEliminarUm beijinho.
Alexandrina, e chiar gustos:)
ResponderEliminarTeo, încearcã, e minunat:)
Ginja, obrigada pela visita, bj:)