terça-feira, 25 de setembro de 2012

Cotlet de porc în stil brazilian / Costeletas de cachaço com feijão preto

De câte ori mergem la un restaurant brazilian ( Rodizio) am grijã  sa tin putinã dietã in timpul zilei, deoarece cina  e  mortalã.
Primim  grãtar de ananas cu scortisoarã, banane prãjite, farofa, fasole neagrã, orez, diverse salate ( totul bufet suedez) carnea  ( picanha, maminha, mix carne de porc si pui...oh, ce dietã sã mai tinem? :))
Într-una din zilele astea mi sa fãcut un dor de mâncarea lor, cã a fost musai sã pregãtesc acasã  mãcar banane si fasole neagrã, nu am avut carne de vacã, dar am înlocuit cu cotlet de porc :D












Cotlete:
 Le-am condimentat si le-am prãjit pe grãtar.

Banane Prãjite:



Trece bananele decojite si tãiate în trei ( de preferintã mai verzi) prin ou bãtut sau lapte, apoi prin putin pesmet, si prãjeste-le în uleiul bine încins.

Orez alb:


Recomand orezul basmati, e asa de aromat...ajunge sa pui la prãjit usturoi pisat cu sare , orezul si apa fiartã dublu cantitãti de orez.

Fasole neagrã cu bacon:



Se pune la prãjit  baconul cu mult usturoi dat prin presã, 1 ceapã micã tocatã, foaie de dafin si sare.
La urmã pune fasolea fiartã ( am pus din conservã)  si apã cât sã treacã de douã degete.
Lasã la redus la foc mic.

Poftã mare :)



12 comentários: