Am pregãtit pentru o cinã cu prieteni nostri, foarte usor de pregãtit numai la partea cu umplutul, mi-a cam dat bãtaie de cap...ori bucãtile de carne erau mici ori am pregãtit eu prea multã umpluturã :)) exâstã o explicatie :))
Oricum sau lins blidele deci a trecut testul de caliate:)
Pentru umplutura / Recheio
ciuperci/ cogumelos
usturoi feliat/ alho fatiado
bacon
ulei de mãsline/azeite
sare si piper/ sal e pimenta
pãtrunjel proaspãt tocat/salsa fresca picada
Prãjeste baconul , adaugã ciupercile, usturoiul feliat si lasã pânã isi pierde toatã apa, condimenteazã si ia de pe foc.
Salteia o bacon uns minutos, adicione alho, e cogumelos e deixa até perder a água, tempere e reserve.
Pentru muschi/ Marinada
suc de lãmâie/sumo de limão
muschi de porc/ lombo
ceapã sferturi/cebola aos quartos
usturoi/alho
unturã de gâscã/ banha de ganso
turmeric,piper, foi de dafin, piri piri/açafrão, pimenta, louro, piri piri
vin alb/ vinho branco
floare de sare cu rozmarin si menta/ flôr de sal com alecrim e hortelã
* Preparã o pastã groasã din usturoiul dat prin presã, condimente si untura topitã ( untura am cumpãrat-o de la Aldi ).
Prepare uma pasta grossa com o alho, temperos e banha derretida.
*Deschide muschiul(ii), ungei cu pasta de usturoi si umple cu ciupercile, ruleazã si prinde cu ata de bucãtãrie.Unge-i cu restul de pastã, foi de dafin rupte, piper boabe, piri piri,ceapa.
Pune sucul de lãmâie, vinul , acoperã si dã la cuptor.
Abra o lombo/inhos e barre-os com a pasta de alho, recheia-os com o soté de cogumelos . Ata com fio de cozinha. Barre novamente com a pasta e espalhe as folhas de louro esmagadas, piri piri, cebola, pimenta preta em grão.
Acrescente o sumo de limão e o vinho, cubra e leva ao forno.
Am servit cu salatã si orez african
Oricum sau lins blidele deci a trecut testul de caliate:)
Pentru umplutura / Recheio
ciuperci/ cogumelos
usturoi feliat/ alho fatiado
bacon
ulei de mãsline/azeite
sare si piper/ sal e pimenta
pãtrunjel proaspãt tocat/salsa fresca picada
Prãjeste baconul , adaugã ciupercile, usturoiul feliat si lasã pânã isi pierde toatã apa, condimenteazã si ia de pe foc.
Salteia o bacon uns minutos, adicione alho, e cogumelos e deixa até perder a água, tempere e reserve.
Pentru muschi/ Marinada
suc de lãmâie/sumo de limão
muschi de porc/ lombo
ceapã sferturi/cebola aos quartos
usturoi/alho
unturã de gâscã/ banha de ganso
turmeric,piper, foi de dafin, piri piri/açafrão, pimenta, louro, piri piri
vin alb/ vinho branco
floare de sare cu rozmarin si menta/ flôr de sal com alecrim e hortelã
* Preparã o pastã groasã din usturoiul dat prin presã, condimente si untura topitã ( untura am cumpãrat-o de la Aldi ).
Prepare uma pasta grossa com o alho, temperos e banha derretida.
*Deschide muschiul(ii), ungei cu pasta de usturoi si umple cu ciupercile, ruleazã si prinde cu ata de bucãtãrie.Unge-i cu restul de pastã, foi de dafin rupte, piper boabe, piri piri,ceapa.
Pune sucul de lãmâie, vinul , acoperã si dã la cuptor.
Abra o lombo/inhos e barre-os com a pasta de alho, recheia-os com o soté de cogumelos . Ata com fio de cozinha. Barre novamente com a pasta e espalhe as folhas de louro esmagadas, piri piri, cebola, pimenta preta em grão.
Acrescente o sumo de limão e o vinho, cubra e leva ao forno.
Am servit cu salatã si orez african
O portie este a mea!!!! Delicioasa combinatie!
ResponderEliminarPupici
Asa sã fie, pup:)
EliminarCe delicios trebuie sa fie..ador ciupercile !
ResponderEliminarte pup
P.S
Ce dragut este Jack ! Parca stiam ca ai doar pe Tigrut?
Jack este deosebit, este de rasã ma gasit el pe mine...plangea in fiecare zi la usa mea si nu se lasa, nu zgãrie si nu muscã, e asa de bun:) Tigrut e dezmierdat, acum am 2 :D
EliminarCe combinatie delicioasa!Pupici!
ResponderEliminarSa pãpat tot, merçi:)
EliminarMuschiuletul de porc umplut este foarte bun.
ResponderEliminarE mai suculent:)
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