sábado, 28 de julho de 2012

Aperitiv cu brânzã de caprã, chives si ulei picant/ Queijo de cabra com cebolinho e azeite picante

Nu am putut sã las, sã treacã luna si sã nu raspund Provocãri Dulce Românie, de pe blogul Simplu si bun
Am sã vã mãrturisesc cã nu sunt mare apreciatoare a brânzei de caprã si e prima oarã  în ultimi 10 ani când o cumpãr...
Am folosit-o ca aperitiv pentru o cinã în familie, si a fost foarte apreciatã. Initial mã gândeam sã o ung cu miere si sã o dau la gratinat ( asa o mãnâncã portughezi) dar am vrut sã o pregãtesc diferit pentru voi....am servit cu ardei marinati picanti.






1 rulou brânzã de caprã
chives proaspãtã
boia
ulei de mãsline amestecat cu sos iute ( piri piri)


Taie ruloul în feliute. Presarã chives tocat si boia. Stropesete cu sos picant si.....e gata!
Poftã mare:)



1 rol queijo de cabra
cebolinho fresco picado
colorau
azeite misturado com molho de piri piri.

Corta o queijo aos fatias, tempere com colorau e azeite picante. Salpique com cebolinho.
Bom Apetite!

7 comentários:

  1. Delicioasa...mmmm...picanta cum imi place mie!
    Ador branza de capra. Vara as manca in fiecare zi o salata cu rosii,castraveti ,ardei gras,ceapa si branza de capra.
    o duminica placuta..te pup!

    ResponderEliminar
  2. Cat de simplu si cat de bun. Zilele trecute am mancat si eu branza de capra (pt prima data :P) si mi-a placut mult, asa ca ma inscriu si la o portie de la tine. Pup

    ResponderEliminar
  3. Eu nu mai ajung sa raspund provocarii !! :(((( Grozav aperitiv ai facut !!

    ResponderEliminar
  4. Tare bun trebuie a fie... Din pacate luna asta n-am ajuns la provocare :(
    Te pup

    ResponderEliminar
  5. Daca timpul iti permite, te astepta o leapsa la mine pe blog. Pup

    ResponderEliminar