Foarte rar pregãtesc peste acasã, mâncãm de cel putin 4 ori pe sãptãmânã la servici si ajunge!!! Leon mãnâncã numai filete pane, si ca sã mai schimb meniul am incercat si varianta asta....e yummy :)
M-am inspirat de aici
4 filete de peste
1 ceapã rondele
1 cãtel de usturoi tocat
200 ml smântânã 35% grãsime
150 gr ciuperci feliate
sare, piper, nucsoarã
suc de lãmâie
lapte
ulei de mãsline
Lasã filetele la marinat în lapte, suc de lãmâie si sare cam o orã.
Prãjeste ciupercile în ulei de mãsline si condimenteazã, pune smântâna si lasã sã se îngroase.
Într-o formã de cuptor pune ceapa si usturoiul, putin ulei de mãsline, feliile scurse de marinatã si deasupra sosul de smântânã.
Dã la copt.
Noi am servit cu cartofi fierti, dar merge cu salatã si spanac souté.
M-am inspirat de aici
4 filete de peste
1 ceapã rondele
1 cãtel de usturoi tocat
200 ml smântânã 35% grãsime
150 gr ciuperci feliate
sare, piper, nucsoarã
suc de lãmâie
lapte
ulei de mãsline
Lasã filetele la marinat în lapte, suc de lãmâie si sare cam o orã.
Prãjeste ciupercile în ulei de mãsline si condimenteazã, pune smântâna si lasã sã se îngroase.
Într-o formã de cuptor pune ceapa si usturoiul, putin ulei de mãsline, feliile scurse de marinatã si deasupra sosul de smântânã.
Dã la copt.
Noi am servit cu cartofi fierti, dar merge cu salatã si spanac souté.
arata bine !!!
ResponderEliminare bun:)
EliminarSunt fan peste, iar preparatul tau arata exceptional!!
ResponderEliminarmerçi, sper sa incerci:)
EliminarDaaa,imi place pestele asa de mult!Pup!
ResponderEliminarmultumim:)
EliminarCe idee grozava de a prepara pestele!:)
ResponderEliminarmultumesc:)
ResponderEliminar