Aceastã înghetatã e de fapt inventia sotului, initial am vrut sã o pregãtesc cu lapte condensat...dar lui ia trebuit musai cu iaurt.
Am folosit iaurt de maracuja si piersici, avea bucãti din fructe înãuntru; dar merge cu orice alt iaurt :)
1 cutie pulpã de maracuja fãrã seminte cca 400 ml
400 ml iaurt
sucul de la 1 lãmâie
200 ml smântânã 35% grãsime
3-4 linguri zahãr ( de trandafiri am pus eu)
Amestecã pulpa de fruct cu iaurtul. Separat bate smântâna, iar când începe sã se îngroase adaugã zahãrul pe rând, adaugã la amestecul de fruct.
Toarnã într-o formã de congelator si dã la congelat. Din 3 în 3 ore se scoate si se amestecã bine din cauza cristalelor de gheatã.
Pentru topping am folosit câteva cãpsuni proaspete pe care le-am redus la piure.
Sã vã fie de bine!
1 lata polpa de maracujá sem sementes
mesma quantidade em yogurte
2 dl natas 35% gordura
sumo de 1 limão
3-4 colheres sopa açúcar de rosas
Misture a polpa com o yogurte. Á parte bata natas até começa espessar e junte o açúcar aos poucos.
Misture tudo e leva a congelador. Retire de 3 em 3 horas para partir os cristales de gelo.
Para molho, triturei uns morangos.
Bom aproveito!
Am folosit iaurt de maracuja si piersici, avea bucãti din fructe înãuntru; dar merge cu orice alt iaurt :)
1 cutie pulpã de maracuja fãrã seminte cca 400 ml
400 ml iaurt
sucul de la 1 lãmâie
200 ml smântânã 35% grãsime
3-4 linguri zahãr ( de trandafiri am pus eu)
Amestecã pulpa de fruct cu iaurtul. Separat bate smântâna, iar când începe sã se îngroase adaugã zahãrul pe rând, adaugã la amestecul de fruct.
Toarnã într-o formã de congelator si dã la congelat. Din 3 în 3 ore se scoate si se amestecã bine din cauza cristalelor de gheatã.
Pentru topping am folosit câteva cãpsuni proaspete pe care le-am redus la piure.
Sã vã fie de bine!
1 lata polpa de maracujá sem sementes
mesma quantidade em yogurte
2 dl natas 35% gordura
sumo de 1 limão
3-4 colheres sopa açúcar de rosas
Misture a polpa com o yogurte. Á parte bata natas até começa espessar e junte o açúcar aos poucos.
Misture tudo e leva a congelador. Retire de 3 em 3 horas para partir os cristales de gelo.
Para molho, triturei uns morangos.
Bom aproveito!
Vad prin multe "bucatarii" inghetata.Eu o ador.Din aceasta nu am mancat,asa ca nu stiu ce gust are.Vrei sa facem schimb?
ResponderEliminarPupici!
Cred ca este delicioasa,trebuie neaparat incercata!Pupici
ResponderEliminarDelicios......racoritor....perfect pe asa vreme!
ResponderEliminarCe bine arata! Cred ca e super delicioasa!!
ResponderEliminarArata delicios!!
ResponderEliminar