M-am gândit la o cinã usoarã, un aperitiv care sã fie si fel principal ...am cãutat prin frigider si am început :)
Pentru 2 persoane avem nevoie de :
1 ambalaj de ciuperci proaspete
bacon feliat
1 dovlecel mic
1 ceapã
3-4 cãtei de usturoi
ulei de mãsline
2 rosii
foi dafin
piper si sare
paprika
ierburi de Provence
1 legãturã pãtrunjel vin alb
PREPARARE
* Baconul se pune la rumenit într-o tigaie cu putin ulei, când începe sã îsi schimbe culoarea adaugã ceapa si usturoiul tocat.
* Lasã sã îsi schimbe culoarea si adaugã ciupercile tãiate felii groase si dovlecelul cubulete.
* Adaugã rosiile curãtate de pielitã si tãiate grosier si condimenteazã. Lasã la foc mic câteva minute, ca legumele sã elibereze apoi pune o cãnitã de vin alb si acoperã. Când este aproape gata presarã cu pãtrunjelul proaspãt tocat.
Serveste imediat cu pãine; salatã sau cartofi pãjiti.
Poftã bunã:)
Pentru 2 persoane avem nevoie de :
1 ambalaj de ciuperci proaspete
bacon feliat
1 dovlecel mic
1 ceapã
3-4 cãtei de usturoi
ulei de mãsline
2 rosii
foi dafin
piper si sare
paprika
ierburi de Provence
1 legãturã pãtrunjel vin alb
PREPARARE
* Baconul se pune la rumenit într-o tigaie cu putin ulei, când începe sã îsi schimbe culoarea adaugã ceapa si usturoiul tocat.
* Lasã sã îsi schimbe culoarea si adaugã ciupercile tãiate felii groase si dovlecelul cubulete.
* Adaugã rosiile curãtate de pielitã si tãiate grosier si condimenteazã. Lasã la foc mic câteva minute, ca legumele sã elibereze apoi pune o cãnitã de vin alb si acoperã. Când este aproape gata presarã cu pãtrunjelul proaspãt tocat.
Serveste imediat cu pãine; salatã sau cartofi pãjiti.
Poftã bunã:)
Sem comentários:
Enviar um comentário