sexta-feira, 4 de janeiro de 2013

Cartofi Hasselback cu mentã si rozmarin

De cartofi cred ca nu mã voi sãtura niciodatã, imi plac oricum si dacã gãsesc o variantã nouã de ai gãti mai bine încã.
Sunt pregãtiti special pentru Provocarea Dulce Românie  a cãrei gazdã Alexandra ne recomandã sã folosim produse biologice....sunã bine<3









cartofi mici decojiti
ulei
fleur de sal aromat cu mentã si rozmarin ( in loc poti amesteca sare mare cu mentã si rozmarin)
rozmarin proaspãt


Pune cartoful întreg pe o lingurã si cu un cutit ascutit cresteazã cartoful ( e mai usor asa zic eu) dar ai grijã sã nu tai pânã în capãt, asa baza cartofului tine pe celelalte felii.
Pregãteste o formã pentru cuptor, pune cartofi , presarã sarea cu mirodeni si cam 4-5 linguri de ulei. Amestecã bine, sã intre aromele intre feliile de cartofi.
Dã la copt cam 40 min. pânã sunt auri si crispy, în ultimele 10 minute presarã rozmarin proaspãt si sare dacã e nevoie.
O salatã mixtã e garnitura idealã zic eu:)
Poftã mare:)

14 comentários:

  1. Deliciosi! Asa este ..nici eu nu ma satur niciodata de cartofi..si imi plac in toate felurile!
    weekend placut!

    ResponderEliminar
  2. Deliciosi si aromati! Un an nou fericit plin cu realizari frumoase, Ramona!!

    ResponderEliminar
  3. cartofi cu rozmarin am si eu in plan pt maine :) Sunt super deliciosi si aromati!
    La multi ani draga mea! Te imbratisez!

    ResponderEliminar
  4. Buna dimineata!Te asteapta pe blogul meu o nominalizare la Blogul anului 2012. Sper sa-ti faca placere sa o accepti.
    O duminica frumoasa!

    http://de-alebubulinei.blogspot.ro/2013/01/blogul-anului-2012-blog-of-year-2012.html

    ResponderEliminar
  5. Wow, ce super arata! Am o poftaaaa :)

    ResponderEliminar
    Respostas
    1. Aseara i-am pregãtit iara, de data asta cu forte noi: cartofi dulci si dovleac<3

      Eliminar
  6. Cartofi cu menta nu am mai incercat pana acum. Multumesc ca mi-ai deschis ochii. O zi minunata!

    ResponderEliminar
  7. Iti multumesc pentru participare draga mea, e foarte interesanta reteta, iar combinatia de menta si rozmarin suna foarte bine!
    Te astept cu drag la parada :)
    Andra

    ResponderEliminar