De cartofi cred ca nu mã voi sãtura niciodatã, imi plac oricum si dacã gãsesc o variantã nouã de ai gãti mai bine încã.
Sunt pregãtiti special pentru Provocarea Dulce Românie a cãrei gazdã Alexandra ne recomandã sã folosim produse biologice....sunã bine<3
cartofi mici decojiti
ulei
fleur de sal aromat cu mentã si rozmarin ( in loc poti amesteca sare mare cu mentã si rozmarin)
rozmarin proaspãt
Pune cartoful întreg pe o lingurã si cu un cutit ascutit cresteazã cartoful ( e mai usor asa zic eu) dar ai grijã sã nu tai pânã în capãt, asa baza cartofului tine pe celelalte felii.
Pregãteste o formã pentru cuptor, pune cartofi , presarã sarea cu mirodeni si cam 4-5 linguri de ulei. Amestecã bine, sã intre aromele intre feliile de cartofi.
Dã la copt cam 40 min. pânã sunt auri si crispy, în ultimele 10 minute presarã rozmarin proaspãt si sare dacã e nevoie.
O salatã mixtã e garnitura idealã zic eu:)
Poftã mare:)
Sunt pregãtiti special pentru Provocarea Dulce Românie a cãrei gazdã Alexandra ne recomandã sã folosim produse biologice....sunã bine<3
cartofi mici decojiti
ulei
fleur de sal aromat cu mentã si rozmarin ( in loc poti amesteca sare mare cu mentã si rozmarin)
rozmarin proaspãt
Pune cartoful întreg pe o lingurã si cu un cutit ascutit cresteazã cartoful ( e mai usor asa zic eu) dar ai grijã sã nu tai pânã în capãt, asa baza cartofului tine pe celelalte felii.
Pregãteste o formã pentru cuptor, pune cartofi , presarã sarea cu mirodeni si cam 4-5 linguri de ulei. Amestecã bine, sã intre aromele intre feliile de cartofi.
Dã la copt cam 40 min. pânã sunt auri si crispy, în ultimele 10 minute presarã rozmarin proaspãt si sare dacã e nevoie.
O salatã mixtã e garnitura idealã zic eu:)
Poftã mare:)
Deliciosi! Asa este ..nici eu nu ma satur niciodata de cartofi..si imi plac in toate felurile!
ResponderEliminarweekend placut!
Pup Nico<3
EliminarDeliciosi si aromati! Un an nou fericit plin cu realizari frumoase, Ramona!!
ResponderEliminarSã dea Dumnezeu bine la toatã lumea, multumesc Adela:)
Eliminarcartofi cu rozmarin am si eu in plan pt maine :) Sunt super deliciosi si aromati!
ResponderEliminarLa multi ani draga mea! Te imbratisez!
Big hug<3 merçi
EliminarBuna dimineata!Te asteapta pe blogul meu o nominalizare la Blogul anului 2012. Sper sa-ti faca placere sa o accepti.
ResponderEliminarO duminica frumoasa!
http://de-alebubulinei.blogspot.ro/2013/01/blogul-anului-2012-blog-of-year-2012.html
Wow, ce super arata! Am o poftaaaa :)
ResponderEliminarAseara i-am pregãtit iara, de data asta cu forte noi: cartofi dulci si dovleac<3
EliminarBuni si aromati cartofii tai!
ResponderEliminarmultumesc<3
EliminarCartofi cu menta nu am mai incercat pana acum. Multumesc ca mi-ai deschis ochii. O zi minunata!
ResponderEliminarO sã-ti placa, multumesc:)
EliminarIti multumesc pentru participare draga mea, e foarte interesanta reteta, iar combinatia de menta si rozmarin suna foarte bine!
ResponderEliminarTe astept cu drag la parada :)
Andra