Am început sã gãtim mult cu dovleac, unii din noi sãrbãtoresc Ziua Tuturor Sfintilor sau pur si simplu profitã de sezon.
Am sã vã las propunerile mele cu dovleac pe care le gãsiti la mine pe blog. Tortul special de Halloween am sã îl pregãtesc mâine cu prietena mea, iar ca fel principal va fi curry de pui cu orez basmati :D abia astept :))
Propunerile:
Supã cremã de dovleac ( în dovleac)
Tartã de dovleac cu migdale
Sonhos de abóbora ( traditional portughez)
Pui în dovleac
Mumii la cuptor
Vã doresc sãrbãtoare plãcutã:)
Eu am pregãtit deja o plãcintã cu dovleac,nuci pecan si sirop de artar, vã invit la o felie:)
Am sã vã las propunerile mele cu dovleac pe care le gãsiti la mine pe blog. Tortul special de Halloween am sã îl pregãtesc mâine cu prietena mea, iar ca fel principal va fi curry de pui cu orez basmati :D abia astept :))
Propunerile:
Supã cremã de dovleac ( în dovleac)
Tartã de dovleac cu migdale
Sonhos de abóbora ( traditional portughez)
Pui în dovleac
Mumii la cuptor
Vã doresc sãrbãtoare plãcutã:)
Eu am pregãtit deja o plãcintã cu dovleac,nuci pecan si sirop de artar, vã invit la o felie:)
ooooo...lesin...eu am nunai supaaa !!!
ResponderEliminarDelicioase si aromate toate!Pupici
ResponderEliminarmmm... super trebuie sa fie..
ResponderEliminarMmmmmm..ce bine arata!!! Delicioasa!
ResponderEliminarChamou-me a atenção o nome deste seu espaço, pois quando estava a viver em Lisboa costumava usar a pimenta piri piri.
ResponderEliminarSaudades!
Este bolo ficou com uma aparência formidável!