domingo, 9 de outubro de 2011

Lasanha de cârnati proaspeti

    O propunere pentru o cinã delicioasã, rapid si ieftin de preparat.........

Pentru 4 persoane avem nevoie de :

1 ceapã si 4 cãtei de usturoi
1 dl de ulei de mãsline si 2 rosii
2 linguri bulion
1 ambalaj de cârnati proaspeti  fãrã piele
sare si  piper, o linguritã oregano sau busuioc tocat
foi de lasanha
5 dl sos bechamel
brânzã rasã pentru gratinat


 PREPARARE
  
1) Ceapa si usturoiul tocat se pun la cãlit în ulei, adaugã rosiile curãtate de coajã si tocate si lasã sã se înmoaie.
                          

  2) Adaugã bulionul si cârnati tocati, condimenteazã si lasã pe foc mai câteva minute amestecând. La urmã pune jumãtate din bechamel, pentru ca umplutura sã fie cremoasã.
  3) În 4 forme individuale sau una mare si adânca, stropeste cu putin ulei apoi dispune foile de lasanha , apoi un rând de carne si tot asa, ultimul rând va fi de foi, peste care se toarnã restul de bechamel si se presarã cu brânzã.

Dã la cuptor la 190ºC circa de 30 min.

                                          
Scoate si serveste imediat cu salatã
Poftã bunã!              

5 comentários:

  1. hmmmm , cu carnaciori proaspeti trebuie sa fie o nebunie ;) ...

    ResponderEliminar
  2. Un deliciu si arata asa de bine!!!!pupici!

    ResponderEliminar
  3. Carnaciori??? atunci e de mine!! delicioasa cina!! pupici

    ResponderEliminar
  4. Da sunt yummy, am folosit acei cârnãciori pt. grãtar.
    Am gustat doar pt cã sunt in dieta din luna mai...
    Gãtesc numai pt. sotul, iar pt. mine separat.
    Mã bucur cã vã place:)

    ResponderEliminar